Service Hotline
0519-81230981
Produse

Categoria de produse

Suspensie de oxid de grafen

Suspensie de oxid de grafen

Se utilizează pentru compozite polimerice, cum ar fi plastic, rășină, cauciuc, compozite de fibre, de asemenea pentru materiale anodice și catodice de baterii Li-ion, peliculă conductivă termică grafena și încărcare cu catalizator.

Chat Now
Products Details

1 , Tip : SE3122 , SE3522 , SE3521

2 , CARACTERISTICI

( 1 ) să fie bogate în grupuri funcționale care conțin oxigen, cum ar fi gruparea hidroxil, gruparea carboxil și gruparea epoxi.

( 2 ) Poate fi ușor altoit sau modificat pentru polimerizarea in situ sau pentru integrarea cu compozite polimerice, dând astfel o bună conductivitate electrică și termică, precum și o armare mecanică a matricelor.

( 3 ) SE3122 și SE3522 au o dispersie bună în apă , cu o rată de unică strat > 90% , care poate fi dizolvată cu apă prin agitare ușoară ; După tratare, SE3521 va avea aceeași dispersie de apă ca SE3122 și SE3522.

3 , APLICAȚII

Se utilizează pentru compozite polimerice, cum ar fi plastic, rășină, cauciuc, compozite de fibre, de asemenea pentru materiale anodice și catodice de baterii Li-ion, peliculă conductivă termică grafena și încărcare cu catalizator.

4 , SPECIFICAȚII

Tip

Specificații

Aspect

Conținut solid ( % )

Dimensiunea particulelor ( D50 = μm )

pH

Metoda de control PH

Packaginga

Marks

SE3122

Suspensie neagră

0,8% ± 0,2%

10 ± 2

≈1.8

Utilizați baze cum ar fi : NaOH, KOH și amoniac (recomandați clientului să se adapteze)

1L , 3L , 5L , 20L , 200L , 1T cilindru închis

Grajd

SE3522

Suspensie neagră

1% ± 0,2%

2,3 ± 0,2

≈1.8

Grajd

SE3521

Suspensie brună

6,5% ± 0,5%

2,5 ± 0,5

≈0.5

Layered

5 , MANIPULARE ȘI DEPOZITARE

Purtați echipament de protecție adecvat și mănuși de protecție pentru a evita contactul direct cu corpul. În cazul contactului, spălați cu multă apă. Depozitați în recipiente bine închise, cu o perioadă de valabilitate de 6 luni, se recomandă utilizarea cât mai curând posibil după desigilare. Expus pentru o lungă perioadă de timp va duce la: suprafața filmului de dispersie; Adsorbția impurităților de praf în aer va modifica conținutul solid, pH-ul, puritatea și alte proprietăți fizice ; Temperatura de depozitare sugerată este de 5-35 ° C, când temperatura este prea mare, apa se va evapora și cilindrul se va extinde. Să influențeze conținutul solid al produsului, dar nu va afecta performanța produsului în sine ; Nu vă lăsați departe de agentul reducător puternic și combustibilii.

6 , TRANSPORT

Bunuri nerestricționate. Evitați insolarea, ploaia, scurgerile și etichetele. Aruncarea este interzisă. Încărcați și descărcați cu atenție pentru a vă proteja de deteriorare. Stați departe de sursele de aprindere sau de căldură. Nu pot fi transportate cu materiale corozive.

Comentariu: Specificațiile produsului pot fi efectuate în funcție de necesități.

Al șaselea element este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de suspensie cu oxizi de grafină și, de asemenea, o companie și o fabrică profesionistă, bine ați venit să importați produsele de suspensie cu oxid de grafină de la noi.
Hot Tags: Graphene Oxide Suspension, China, producători, furnizori, fabrică, companie, produse
Produse conexe
Anchetă
Anchetă
Send
Categoria de produse
Contactati-ne
Adresa: Plante 8, 9 West Tai Lacul Avenue, Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, China.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mail: sales@thesixthelement.com.cn
Al şaselea Element (Changzhou) materiale Technology Co, Ltd